Ηράκλειο | Απίστευτη ιστορία: Ο γιος πετροβολούσε… ο πατέρας πυροβολούσε!

ηράκλειο-απίστευτη-ιστορία-ο-γιος-πετ-98616

DA22D67ADFC4ADB8BDE8EBEF655F27C8Μηνύσεις για απειλές και φθορές είχε υποβάλλει μια οικογένεια στον πατέρα ενός γειτονόπουλου με νοητική στέρηση που προκαλούσε ζημιές με πέτρες στην περιοχή Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι εκείνος θα απαντούσε με… πυροβολισμούς!

Ένας 45χρονος πήρε όλη την οικογένειά του και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, όταν ο μικρός γιος του προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητο της 50χρονης γειτόνισσάς τους. Ο σύζυγος της γυναίκας υπέβαλε για δεύτερη φορά μήνυση στον πατέρα για τη φθορά, ενώ πρόσφατα είχε υποβάλλει άλλη μια επειδή τον απείλησε, όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για άλλες ζημιές που είχε κάνει το παιδί.

Οι δυο μηνύσεις έπεσαν… «βαριές» στον 45χρονο, που έστησε ενέδρα οπλισμένος έξω από το σπίτι της οικογένειας και φώναξε την 50χρονη να βγει στο παράθυρο. Μόλις εκείνη άνοιξε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον της, ευτυχώς χωρίς να πετύχει την ίδια αλλά ένα ακόμη αυτοκίνητο της οικογένειας! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και κρύφτηκε σε ένα χωράφι της περιοχής, όπου όμως εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Πηγή: protothema

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook