Ευχές και… διαρκείας από τον Πλατανιά

ευχές-και-διαρκείας-από-τον-πλατανιά-15387

platanias proponisi 2Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, με ανακοινώσεις που εξέδωσε, ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά και καλά, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και τον κόσμο της ομάδας για την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο της Super League.

Η ευχετήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και οι συνεργάτες εύχονται σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα και χρόνια καλά και πολλά, με υγεία, ειρήνη, δικαιοσύνη, δημιουργία και αισιοδοξία. Σημειώνεται ότι οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έχουν ρεπό μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα επανέλθουν στις προπονήσεις (5.30 μ.μ., Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε)».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τον β” γύρο του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013 θα συνεχιστεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Τα εισιτήρια αφορούν τις Θύρες 1 και 2 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook