Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για τις προσλήψεις των Πυροσβεστών

ερώτηση-μαρκογιαννάκη-για-τις-προσλή-31835

markogiannakis_vouliΕρώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της βουλής, Χρήστος Μακρογιαννάκης, σχετικά με την μη πρόσληψη των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για τις επτακόσιες είκοσι πέντε θέσεις των Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής,

«παρά το γεγονός ότι, εδώ και μήνες, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και έχουν κυρωθεί οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων υποψηφίων Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων (ΦΕΚ 1379/Γ΄/31.12.2012), δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα καμία ανακοίνωση αναφορικά με την πρόσληψή τους.

Αναμφίβολα, η εν λόγω καθυστέρηση έχει προκαλέσει έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους επιτυχόντες, οι οποίοι τελούν εν αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον σε μια, ομολογουμένως, δύσκολη περίοδο.

Επιπλέον, η επαρκής στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος εν όψει της κρίσιμης θερινής περιόδου συνιστά καθοριστικό παράγοντα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μελών του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook