Ερώτηση Μαρκογιαννάκη για την πρόσληψη Πυροσβεστών

markogiannakisΕρώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, Νίκο Δένδια κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχετικά με την εκκρεμούσα πρόσληψη των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού σώματος για τις επτακόσιες είκοσι πέντε θέσεις δοκίμων Πυροσβεστών γενικών καθηκόντων.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής,

“παρά το γεγονός ότι, εδώ και μήνες, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και έχουν κυρωθεί οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων υποψηφίων Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων (ΦΕΚ 1379/Γ΄/31.12.2012), δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα καμία ανακοίνωση αναφορικά με την πρόσληψή τους.

Αναμφίβολα, η εν λόγω καθυστέρηση έχει προκαλέσει έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα στους επιτυχόντες, οι οποίοι τελούν εν αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον σε μια, ομολογουμένως, δύσκολη περίοδο.

Επιπλέον, η επαρκής στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος εν όψει της κρίσιμης θερινής περιόδου συνιστά καθοριστικό παράγοντα για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μελών του.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εν λόγω διαδικασία και ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου για την πρόσληψη των ως άνω επιτυχόντων”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ | Η ανεργία στο ζενίθ! Έφτασε το 26%
Επόμενο άρθροΈρευνες Τουρκικού ερευνητικού μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ