Επιστολή κ.κ. Ευγένιου στον Α. Σαμαρά

επιστολή-κ-κ-ευγένιου-στον-α-σαμαρά-856

Η αποψίλωση των εκπαιδευτικών και όχι μόνο ιδρυμάτων του Ρεθύμνου, ήταν η αφορμή για τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας, προς τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στην οποία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τόσο ο ίδιος, όσο και οι πολίτες του Νομού, αισθάνονται πικρία και αγανάκτηση, καθώς μια σειρά από ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην συρρίκνωση του τόπου.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης, «η αναστολή λειτουργίας του τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων, τα προβλήματα του Νομαρχιακού Νοσοκομείου, η επικείμενη κατάργηση του ΚΕΝ, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, αλλά και το ενδεχόμενο μεταφοράς του ΤΕΙ είναι μερικά μόνο από τα θέματα που προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό στους πολίτες μας.»

Παράλληλα, ο κ.κ. Ευγένιος, κάνει λόγο και για την επικείμενη πώληση, του λιμανιού της πόλης και ζητά από τον Πρωθυπουργό, να επανεξετάσει τα παραπάνω  θέματα, πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook