Εντυπωσιάζει η U20 του Πλατανιά με ηγέτη τον Νικηφόρο Τσοντάκη

εντυπωσιάζει-η-u20-του-πλατανιά-με-ηγέτη-98829

platanias u 20Μπορεί ο Πλατανιάς να αγνοεί τη νίκη, μετά από έξι αγωνιστικές στη Super League, παραμένοντας έτσι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ωστόσο η ομάδα U20 των Χανιωτών είναι μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα υποδομής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις στη φετινή αγωνιστική περίοδο και φιγουράρουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Με εξαίρεση τη βαριά ήττα (0-5) από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ και την ήττα της πρεμιέρας (0-1) από τη Βέροια, η δεύτερη ομάδα του Πλατανιά έχει σταθεί πολύ καλά στους υπόλοιπους αγώνες της, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα στο φετινό πρωτάθλημα υποδομής.

Στην ομάδα των Χανίων το ταλέντο βρίσκεται εν αφθονία και υπάρχουν παίκτες που δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πρώτη ομάδα, όποτε φυσικά κληθούν από τον τεχνικό, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τον σύλλογο της Κρήτης είναι αναμφίβολα ο Νικηφόρος Τσοντάκης.

Ο ταλαντούχος χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην U20 του Πλατανιά και είναι ένας από τους «υπεύθυνους» για την πολύ καλή πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα υποδομής.

Πιο συγκεκριμένα ο 20χρονος άσος, ο οποίος πέρυσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά μέχρι το 2016, σε έξι αγωνιστικές έχει… προλάβει να πετύχει τρία γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ.

Ο Τσοντάκης, που έχει ως άξιους συμπαραστάτες τους Γαλανίδη, Πατρικάκη και Μπουρμπάκη στην U20, την περυσινή σεζόν είχε πάρει συμμετοχές από τον Άγγελο Αναστασιάδη, έχοντας αφήσει μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις στα ματς Κυπέλλου, που χρησιμοποιήθηκε.

Όπως και να έχει στην ομάδα των Χανίων υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει ότι διαθέτουν όλα τα στοιχεία προκειμένου να «επανδρώσουν» την πρώτη ομάδα, η οποία έχει κάνει πολύ σωστή δουλειά στις ακαδημίες της, όπου υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο.

Αξιομνημόνευτο βέβαια είναι το έργο του τεχνικού της U20, Νίκου Μαναρώλη και των συνεργατών του, που δουλεύουν σκληρά για να μεταλαμπαδεύσουν στους παίκτες όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να σταθούν στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

 

Πηγή : zougla

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook