Εκτός Χρυσής Αυγής ο Στέλιος Βλαμάκης | Κόντρα με Καρεφυλλάκη;

εκτός-χρυσής-αυγής-ο-στέλιος-βλαμάκης-53136

vlamakis karefilakisΕκτός Χρυσής Αυγής τέθηκε σύμφωνα με μια λιτή ανακοίνωση του κόμματος ο μέχρι και πρότινος  Γραμματέας της Τ.Ο Χανίων Στέλιος Βλαμάκης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

«Η Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής ανακοινώνει ότι ο Βλαμάκης Στυλιανός, πρώην Γραμματέας της Τ.Ο Χανίων, έχει διαγραφεί από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής με απόφαση της Κεντρικής Διοικήσεως.»

Απάντηση με αιχμές δίνει από την πλευρά του ο Στέλιος Βλαμάκης με αφορμή την απόφαση της διαγραφής του από τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, το όλο γεγονός της διαγραφής του, οφείλεται σε “κόντρα” του με τον Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη, κ. Καρεφυλάκη

Την απάντηση του ο Στέλιος Βλαμάκης της έδωσε μέσω Facebook:

“Η απάντηση μου στην Περιφερειακή διοίκηση Κρήτης θα είναι απλή και λιτή. Στο μόνο καλούπι που μπορεί να είναι ένας εθνικιστής είναι το καλούπι της ιδεολογίας του και του κοινού σκοπού. Δεν θα μπορούσε πότε να είναι εγκλωβισμένος σε καλούπια αυτοπροβολής και πολιτικών προσδοκιών κάποιων που προσπαθούν να χτίσουν πολιτική καριέρα με κλεμμένα υλικά… Δηλαδή θυσίες, κόπους και αγώνες άλλων, παρουσιάζοντας τα σαν δικό τους δημιούργημα, όσοι γνωρίζουν στην τοπική μας κοινωνία καταλαβαίνουν.

Μάνο ο χρόνος είναι σύμμαχος να δείξει του λόγου το αληθές.

Καλή δύναμη σε όλους σας και καλό Εθνικιστικό αγώνα”.

ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

2 thoughts on “Εκτός Χρυσής Αυγής ο Στέλιος Βλαμάκης | Κόντρα με Καρεφυλλάκη;

  1. Θα ήμουν ο χειρότερος ψεύτης αν έκρυβα πόσο διασκέδασα με το χουνέρι του καταποντισμένου στο βρώμικο λιμάνι μαζί με το καλούπι της παρανοϊκής ιδεολογίας του και τους επιπλέοντες ψόφιους αρουραίους και τις λεμονόκουπες.

    Δεν ξεχνώ αυτό που μου διηγιόταν ο άλλος: «Στη δική μου εποχή, στο λιμάνι πετούσαμε τους Αμερικάνους πεζοναύτες. Ήταν όνειδος να βρεθείς στο λιμάνι των Χανίων, με εξαίρεση τη μέρα που κλείνανε τα σχολεία για τις καλοκαιρινές διακοπές…»

  2. Αφού αυτοί οι δυο, Βλαμάκης & Καρεφυλλάκης, εχουν έρωτα μεγάλο:
    http://www.joinourspace.eu/Portals/0/Forums/Attachments/b5668bd7a2794f3bb21e9c5c55a7306d.jpg

    Δεν πιστεύω τίποτα.. Τακτικός ελιγμός ναζιστικών κουράδων..
    http://www.joinourspace.eu/Portals/0/Forums/Attachments/2e1dbf1a450645c89b1eb1ad76e604a2.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook