Διάσημος μπλόγκερ | Να γιατί ο Πάπας είναι γκέι

διάσημος-μπλόγκερ-να-γιατί-ο-πάπας-είν-35670

papas-george-3Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια συνωμοσίας από τη στιγμή που ο Πάπας Βενέδικτος ανακοίνωσε την παραίτησή του. Τελευταίο, αυτό που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες ο διάσημος μπλόγκερ Αντριου Σάλιβαν, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως ο Πάπας είναι γκέι και μάλιστα πολύ ερωτευμένος με τον πιο… όμορφο άνδρα του Βατικανού.

papas-george-5Ο Αντριου Σάλιβαν, συγγραφέας, αρθρογράφος, πολιτικός σχολιαστής και διάσημος μπλόγκερ της Βρετανίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας Βενέδικτος είναι γκέι και σφοδρά ερωτευμένος με τον ομορφότερο άνδρα του Βατικανού, ακολουθώντας τον εξής συλλογισμό: Ο Πάπας αν και παραιτείται δεν αποσύρεται σε κάποιο σπίτι, αλλά θα εξακολουθήσει να ζει στο Βατικανό.

papas-george

Μάλιστα, ο Αντριου Σάλιβαν χρησιμοποιεί τη φωτογράφιση του Αρχιεπισκόπου στο Vanity Fair για να στοιχειοθετήσει τους ισχυρισμούς του και παραθέτει και τη φωτογράφιση του Γκέοργκ Γκάσγουεϊν στο περιοδικό, τον οποίο πολλοί παρομοιάζουν με τον Τζορτ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος μπλόγκερ, λοιπόν αναρωτιέται εάν είναι φυσιολογικό για έναν ηλικιωμένο άνδρα να συνεχίσει να ζει κοντά σε έναν όμορφο και νεώτερο αρχιεπίσκοπο ενώ έχει την επιλογή να απομακρυνθεί από όλα όσα του θυμίζουν το αξίωμα που κατείχε.

papasΌχι μόνος του, αλλά με τον ομορφότερο άνδρα του Βατικανού, που δεν είναι άλλος από τον έμπιστο γραμματέα του και αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ Γκάσγουεϊν, ο οποίος φημίζεται για την ομορφιά του και ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει εξώφυλλο στο Vanity Fair.

Πηγή:iefimerida.gr

One thought on “Διάσημος μπλόγκερ | Να γιατί ο Πάπας είναι γκέι

  1. Συγγνώμη που το παίρνω προσωπικά, αλλά αυτόν τον Γερμαναρά τον πάω με χίλια..! Ας μην συνεχίζουν την ανάγνωση, όσοι έχουν αδύναμο στομάχι, ασταθή νεύρα, αίσθηση πνεύματος και ηθικής, ή ψηφίζουν κόμματα σοβαρότητας, ευθύνης και εθνικής αυταπάρνησης. Ακολουθούν καλιαρντά….

    ΔΕΝ Μ’ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΛΟΪΣΙΟΣ ΡΑΤΣΙΓΚΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΤΙΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ’..! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ..! http://ametroepeia.pblogs.gr/2011/09/viva-il-papa.html

    Δηλαδή και τι έγινε..? Ο σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως και η ηλικία, δεν αποτελεί λόγο, αιτία ή άλλοθι… Φουρκιζόμαστε με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Άρη Πορτοσάλτε, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον Θάνο Τζήμερο γι’αυτά που λένε, και για το ό,τι είναι ολοφάνερα μισθωμένοι για να εξαπατούν τα πλήθη, και ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΑΚΗΔΕΣ, ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ, ΠΗΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ, ΠΗΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, μήπως είναι και πουστάρες τελειωμένες..

    http://www.zarpa.gr/Θα-σου-βάλω-Πρετεντέρη-στο-στόμα
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2012/05/austerity-or-prosperity.html

    http://ametroepeia.pblogs.gr/2012/03/resital-emetikhs-ermhneias.html

    http://www.zarpa.gr/Το-θανατηφόρο-μονοξείδιο-της-επικοιν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook