Δημοσίευμα φωτιά για Κουράκη με φόντο τους ελέγχους του ΣΔΟΕ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά αναφέρει μεταξύ άλλων πως στο μικροσκόπιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κρήτης έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Ελέγχους – φωτιά σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό του παράνομου πολιτικού χρήματος διενεργούν οι άνδρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, στις σχετικές λίστες του ΣΔΟΕ βρίσκονται τρανταχτά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για μια πολυεπίπεδη έρευνα που πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της επιχείρησης Καθαρά χέρια, με στόχο τον έλεγχο πολιτικών προσώπων για παράνομο πλουτισμό και εμπλοκή σε υποθέσεις που διερευνώνται από την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς και καταγγελίες που έχουν γίνει στις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στο στόχαστρο των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκονται και στελέχη της Αυτοδιοίκησης αλλά και δημοτικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει στο ΣΔΟΕ, εμφανίζονται να εμπλέκονται σε διασπάθιση ή υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, πλουτισμό και παράνομες δραστηριότητες καθώς και σε περίεργες μεταβιβάσεις ακινήτων δήμαρχοι στην Αττική, αλλά και στη νησιωτική Ελλάδα.

Εδώ, το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά αναφέρει μεταξύ άλλων πως στο μικροσκόπιο της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κρήτης έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη. Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της συγκέντρωσης στοιχείων ενώ αφορά – όπως λέει η εφημερίδα – εταιρείες και ακίνητα όπως και οικόπεδα και καταστήματα στα οποία εμφανίζεται ως μέτοχος ο γιος του δημάρχου Ηρακλείου.

Το prismanews.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Κουράκη ο οποίος σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα αντέδρασε έντονα και ανέφερε χαρακτηριστικά: Είναι το ανέντιμο και χυδαίο παιχνίδι των ανώνυμων καταγγελιών. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το θέμα γιατί δεν με αφορά.

 

Πηγή: prismanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ