Δεν ψηφίζεις ΝΑΙ σε όλα …Διαγράφεσαι !!!

δεν-ψηφίζεις-ναι-σε-όλα-διαγράφεσαι-6062

Τους θέλει… ναι σε όλα ,αλλιώς σύμφωνα και με τις πληροφορίες θα διαγραφούν από το ΠΑΣΟΚ ,διαμηνύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να διαγράψει όποιον βουλευτή ψηφίσει οτιδήποτε άλλο εκτός από ”ναι”, όποιον δηλαδή, εναντιωθεί στην κομματική γραμμή που έχει εισηγηθεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, να υπερψηφίζει τελικά το πακέτο των μέτρων, ζητώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλήσει αύριο στη Βουλή για να εξηγήσει αυτή της την απόφαση.

Παράλληλα, ο Κώστας Σκανδαλίδης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει αύριο κατά την ψηφοφορία, όπως ακριβώς και ο Γιάννης Κουτσούκος.

Ο Μάρκος Μπόλαρης συναντήθηκε χθες με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ωστόσο δεν γνωστοποίησε την απόφαση του.

Τα σίγουρα ”όχι” στην ψήφιση των μέτρων, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, έρχονται από τον Μιχάλη Κασσή και τον Θεόδωρο Παραστρατίδη.

One thought on “Δεν ψηφίζεις ΝΑΙ σε όλα …Διαγράφεσαι !!!

  1. Η Δημοκρατία μας από χρόνια τελεί υπό καθεστώς ουσιαστικής ληστοκρατίας με νόμους που την στραγγαλίζουν από κάθε άποψη: 1. Νόμος περί [ανυπαρξίας] ευθύνης υπουργών, 2. παροχές (ως διαφημίσεις & χορηγήσεις) στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) από το υπουργείο Τύπου, 3. τήρηση κομματικής πειθαρχίας σε μέλη, στελέχη, και βολευτές. Τελικά η «προάσπιση» της Δημοκρατίας, η «εξυγίανσή» της αποτελεί πρόσχημα νεολιμπεράλ αλητών.

    Υστερόβουλες σκοτεινές δυνάμεις λοιπόν, δρουν κερδοσκοπικά εναντίον της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιχειρώντας να την καταστήσουν ανάπηρη, για να την διαγουμίσουν με το πάσο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook