Δεν τόχεις με τη γόβα …

Tην παράσταση έκλεψε σήμερα μία σημαιοφόρος η οποία παρέλασε χωρίς… παπούτσια!

Μια φωτογραφία, δείχνει νωρίτερα την μαθήτρια να πέφτει στο οδόστρωμα προφανώς για να βγάλει τα παπούτσια της. Τη στιγμή κατέγραψε ο δημοσιογράφος Μάκης Συνοδινός, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter.

Αργότερα ο Ι. Γεωργακόπουλος Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Παιδείας με ανακοίνωση του εξηγεί γιατί η μαθήτρια παρέλασε ξυπόλητη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλητης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του ΠΑΡΚΙΝ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι.

Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες, όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του Λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει

Όσον αφορά τα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα οποία πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί τόσο κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές, όσο και να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα υπερτερεί, κάθε άλλης κίνησης.

<<ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΖΩΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ>>.

Αδικούμε τόσο την ίδια ως μαθήτρια αλλά και την εθνική μας εορτή.

Με εκτίμηση για την αποκατάσταση της αλήθειας»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Πολιτισμού & Αθλητισμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτον αέρα το νέο πακέτο μέτρων
Επόμενο άρθροΔεν πληρώνω… δεν πληρώνω …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ