«Δεν έχω γνωρίσει τον Μιχάλη…χαίρομαι που βλέπω τη Ζέτα ευτυχισμένη…»

δεν-έχω-γνωρίσει-τον-μιχάληχαίρομα-3524

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του παιδικής παράστασης «Οι περιπέτειες του Μάικ» της Μαρί Κυριακού ο Αργύρης Αγγέλου και η Βανέσα Αδαμοπούλου φωτογραφίζονται για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ! και μιλούν για τα όνειρά τους και τις ερωτικές του ανασφάλειες.

Αργύρης Αγγέλου: «Οι σχέσεις μου δεν μετριούνται καν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν έχω απατήσει ποτέ και το φωνάζω.(…) Δεν ξέρω αν είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο. Είμαι ανοιχτός πια στο να ερωτευτώ. Δεν την είχα κλείσει από μόνος μου την πόρτα του έρωτα. Ήταν σαν να είχε φρακάρει από μόνη της.»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Μας αρέσει με τον Ιωάννη (Παπαζήση) να μοιραζόμαστε διάφορα πράγματα αλλά δεν μου αρέσει να μπλέκεται ο ένας στον δρόμο του άλλου. Ο Ιωάννης πάντως παρακολούθησε την παράσταση και του άρεσε ο τρόπος που έχτισα τον ρόλο. Γενικά εκτιμώ πολύ την άποψή του γιατί είναι πολύ σωστός σε αυτό που λέει…»

Αργύρης Αγγέλου: «Δεν έχω γνωρίσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Χαίρομαι που βλέπω τη Ζέτα ευτυχισμένη γιατί την έχω δει και μόνη της και στενοχωρημένη. Αυτό μου αρκεί. Και όσο βλέπω ότι είμαι καλά, μένω ήσυχος.»

Πηγή:real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook