Δείτε τις 13 πανέμορφες Κρητικές που ετοιμάζονται για το …στέμμα

δείτε-τις-13-πανέμορφες-κρητικές-που-ετο-94879

misskritiexoTo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του 34ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss Κρήτη και Miss Young 2013.

13 πανέμορφες Κρητικοπούλες απ’ όλο το νησί θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Ypung 2013, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, θέαμα και ομορφιά.

koritsiaΟι φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τους επίζηλους τίτλους είναι: Χρυσοβαλάντο Δρουβαλάκη, Νικολέτα Ψυλλάκη, Εμμανουέλα Τσιμιτάκη, Ειρήνη Τουγλή, Χρύσα Παπαδάκη, Ραχήλ Ζήση, Ιωάννα Μαλέσκου, Ευαγγελία Τσαγκατάκη, Ελισσάβετ Γεωργάκη, Αρχοντούλα Τσάκου, Νίκη Πετράκη, Σοφία Γαλανάκη και Ειρήνη Κούνδουρου-Σφυρή.

Τηn παρουσίαση της βραδιάς θα αναλάβει η Miss Κρήτη 2009 & Β΄ Star Ελλάς 2010 Μαρία Τσαγκαράκη ενώ σε συνδυασμό με πολλούς ακόμα επώνυμους από τον καλλιτεχνικό χώρο αναμένεται μια μαγική βραδιά, η οποία θα πλαισιωθεί από εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ.

koritsia2 (1)Την κινησιοτεχνία των κοριτσιών έχει επιμεληθεί η Cristi Academy, τις χορογραφίες η Steps Dance Academy, τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης και την εικονοληψία ο Γιώργος Νιργιανάκης .

Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με νυφικά από τον οίκο Λαμπράκης, με βραδινά φορέματα της εταιρείας Tatu Fashion από το κατάστημα Ανατολή και με μαγιό από τα καταστήματα Planet lingerie & FMS stores.

Πηγή: creteplus

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook