Για τον Βιολογικό της Γεωργιούπολης | Την παρέμβαση των βουλευτών του Νομού Χανίων ζητά ο Χ. Κουκιανάκης

koukianakis1Την παρέμβαση των βουλευτών και των τοπικών Φορέων του Νομού Χανίων, σχετικά με την απένταξη του Βιολογικού Καθαρισμού της Γεωργιούπολης  από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, ζητά με ανοιχτή επιστολή που απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Αισθήματα θλίψης, θυμού και απογοήτευσης προκάλεσε στην κοινωνία του Αποκόρωνα η ανακοίνωση απένταξης του βιολογικού της Γεωργιούπολης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Έργο Πνοής για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, ο βιολογικός της Γεωργιούπολης θα αναβάθμιζε την ποιότητα ζωής των κατοίκων Αποκόρωνα και θα συνέβαλε δραστικά στην μείωση μόλυνσης του υδάτινου ορίζοντα της περιοχής.

Το εν λόγω έργο, πληρούσε τις προβλεπόμενες συνθήκες και προϋποθέσεις, οι οποίες θα επέτρεπαν την χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ και η αδικαιολόγητη απένταξή του προκάλεσε πρωτοφανή έκπληξη στους κατοίκους του Αποκόρωνα και όχι μόνο.

Οι όποιες αστοχίες, εφησυχασμοί και επιπόλαιες συμπεριφορές τις οποίες είχαμε κατ επανάληψη επισημάνει ανήκουν στο παρελθόν, μιας και το αποτέλεσμα είναι πλέον δεδομένο.

Σας καλούμε όλους μαζί να ενεργήσετε από κοινού με τον Δήμο Αποκορώνου και να προβείτε σε κάθε αναγκαία και απαραίτητη ενέργεια έτσι ώστε να επιτευχθεί η επανένταξη του βιολογικού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ενεργή συμμετοχής σας καθίσταται αναγκαία και επιτακτική, μιας και ο βιολογικός καθαρισμός  συντελεί στην αναβάθμιση της περιοχής και στην ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Πράξεις μεστές και στοχευόμενες ενέργειες πρέπει να εφαρμοσθούν άμεσα, με μια συνδυασμένη ομαδική συνεργασία όλων των Φορέων, και κάθε ενός από εσάς έτσι ώστε να υπάρξουν Αποτελέσματα θετικά και όχι Ευχολογίες.

Η κοινωνία του Αποκόρωνα περιμένει την ανταπόκρισή σας και την ουσιαστική συμμετοχή σας για την επανένταξη του βιολογικού καθαρισμού της Γεωργιούπολης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕπανέρχεται η βάση του 10 | Και σχολές της Κρήτης εκτός μηχανογραφικού το 2013
Επόμενο άρθροMείον 1,5 δισ. ο τζίρος την περίοδο των γιορτών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ