Για να μη σου… βραχεί…

για-να-μη-σου-βραχεί-60968
proof_cΚοιτάς μπροστά σου το απέραντο γαλάζιο και αισθάνεσαι σαν ένα φοβισμένο παιδί που δεν ξέρει κολύμπι. Αντί για άμμο στα χέρια σου, κρατάς ρύζι για να θυμάσαι την τελευταία φορά που έσωσες το κινητό σου από βέβαιο πνιγμό.
Ξεπέρασε τον εαυτό σου, νιώσε την προστασία και την ελευθερία που σου δίνουν οι αδιάβροχες θήκες Lifeproof.  Με σειρές που καλύπτουν όλες τις αγαπημένες σου συσκευές – iPhone 4/4S, iPhone 5 και iPad – απολαμβάνεις την ελευθερία του να είσαι παντού και να κάνεις σχεδόν τα πάντα, παρέα με τo αγαπημένo σου gadget.

Ξέχνα ότι αδιάβροχες θήκες για iPhone και iPad έχεις δει μέχρι σήμερα που “βγάζουν μάτι”, είτε γιατί φαίνονται από μακριά ότι δεν θα αντέξουν τις προκλήσεις, είτε γιατί είναι πολύ βαριές και ογκώδεις. Κάθε LifeProof προσφέρει ένα κομψό, λεπτό προφίλ που αυξάνει ελάχιστα το μέγεθος της συσκευής σου.

proof_1Είναι αδιάβροχη ως τα 2 μέτρα κάτω από το νερό και πληρεί στρατιωτικές προδιαγραφές τύπου IP-68, πράγμα που σημαίνει ότι έχει υποβληθεί σε 26 τεστ υψηλής αντοχής, όπως για παράδειγμα να πέσει η συσκευή από ύψος 2 μέτρων σε τσιμεντένια επιφάνεια με όλες τις πιθανές γωνίες. Τα ηχεία και τα μικρόφωνα του τηλεφώνου προστατεύονται από ειδικές αδιάβροχες μεμβράνες που δεν εμποδίζουν την μεταφορά του ήχου, οι κάμερες και η οθόνη έχουν αντιανακλαστικά τζάμια με μεμβράνες προστασίας από γρατζουνιές και κρούσεις και η κατασκευή είναι από αντικραδασμικο πολυκαρβονικό πλαίσιο που καλύπτει με ασφάλεια κάθε κουμπί και διακόπτη. Ακόμη και το βύσμα των ακουστικών έχει αδιαβροχοποιηθεί και είναι προσβάσιμο – αδιάβροχα ακουστικά θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός για διαφορετική μουσική εμπειρία.

Το iPhone ή iPad σου δεν προστατεύεται μόνο, αλλά δείχνει και απίστευτα ξεχωριστό!  Ακόμα περισσότερο, θα βρεις πολλά αξεσουάρ για τις LifeProof iPhone και iPad θήκες, όπως το Life Jacket σωσίβιο για να επιπλέει η συσκευή σου στο νερό την ώρα που παίζεις Angry Birds ή το Armband για να το έχεις πάνω στον ώμο σου την ώρα που κολυμπάς ή κάνεις watersports. Πάρε ότι πολυτιμότερο έχεις μαζί σου στο νερό, στις λάσπες, στο χιόνι, ακόμα και στα bars, με τις LifeProof για iPhone 4 /4S, iPhone 5 και Apple iPad 2/3/4 gen. Σας είπαμε ότι η θήκη για το iPad είναι τελείως ανοιχτή από μπροστά; Κι όμως είναι η “γυμνή” αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook