Γεια σου Πατρίδα! Και δεύτερος ομογενής υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης!

γεια-σου-πατρίδα-και-δεύτερος-ομογενή-45495

01photo-kouti-tentolourisΜετά το Γιάννη Κατσιματίδη που διεκδικεί το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για δήμαρχος Νέας Υόρκης, ένας ακόμη ομογενής επιχειρηματίας και μάλιστα από τον ίδιο κλάδο, των σουπερμάρκετ, αποφάσισε να κατέλθει υποψήφιος για το χρίσμα του δημοκρατικού κόμματος.

Ονομάζεται Βασίλης Τεντολούρης κατάγεται από τον Βόλο και είναι  ιδιοκτήτης των υπεραγορών τροφίμων Mediterranean I & ΙΙ, ο οποίος αναμένεται να οργανώσει την Τρίτη 2 Απριλίου συνέντευξη Τύπου, μπροστά στο Δημαρχείο Νέα Υόρκης.

«Ηταν μία δύσκολη απόφαση, γιατί είμαι επιχειρηματίας κι όχι πολιτικός, αλλά βλέποντας τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος, πείστηκα ότι αν κάποιος απ’ αυτούς γίνει δήμαρχος, θα διαλύσει την οικονομία της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι εκείνο που τον ενθάρρυνε ήταν η υποψηφιότητα του Γιάννη Κατσιματίδη κι η επιτυχημένη θητεία του δήμαρχου Μπλούμπεργκ.

«Όπως ο Γιάννης Κατσιματίδης, έτσι κι εγώ, ξέρουμε ότι ένα κι ένα κάνουν δύο κι αν ξοδέψουμε παραπάνω απ’ όσα κάνουμε θα κλείσουμε τις επιχειρήσεις μας. Οι άλλοι μόνο ομιλίες ξέρουν να κάνουν και να δίνουν υποσχέσεις», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι η κίνησή του θα παρεξηγηθεί, καθώς Ελληνας ανταγωνίζεται Ελληνα, ο κ. Τεντολούρη ήταν κατηγορηματικός.

«Ο Γιάννης διεκδικεί το χρίσμα των ρεπουμπλικανών κι εγώ των δημοκρατικών. Μακάρι να κερδίσουμε κι οι δυό το χρίσμα των κομμάτων μας, για να είναι 100% σίγουρο πως επιτέλους θα έχουμε Ελληνα δήμαρχο στη Νέα Υόρκη».

Αποκάλυψε τέλος ότι θα συνεισφέρει χρηματικά στην εκστρατεία του Γιάννη Κατσιματίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook