Βροχερός ο καιρός σήμερα στην Κρήτη!

βροχερός-ο-καιρός-σήμερα-στην-κρήτη-53019

kairos 1Βροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη την Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμός Κελσίου η μέγιστη ,ενώ οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι, ασθενείς.

Αναλυτικά :

Χανιά

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λασίθι

Συννεφιά με βροχή προβλέπεται σήμερα για το Λασίθι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς με νότιοι- νοτιοδυτικοί 2-4 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook