Ο Α.Ο.Χανιά τις ευκαιρίες στα Ψαχνά το αποτέλεσμα | Ηρακλής-Χανιά 2 – 1

ο-α-ο-χανιά-τις-ευκαιρίες-στα-ψαχνά-το-α-98574

aoxΔυστυχώς η ομάδα των Χανίων δεν τα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Χαλκίδα. Τελικό αποτέλεσμα , Ηρακλής Ψαχνών Α.Ο.Χανιά 2 – 1.

Την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει με το καλημέρα μια σπουδαία νίκη μέσα στα Ψαχνά έχασε ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά που σε δυο στιγμές αδράνειας έχασε ολόκληρο το παιχνίδι.

Με μεγάλες ευκαιρίες των Μπουντόπουλου, Λουκίνα και Πάγκαλου να χάνονται ακόμα και στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν λύγισε από το εύστοχο κτύπημα πέναλτι (δεύτερο καθώς το πρώτο το είχε μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος στο 4΄ ) του Τάσου Τριανταφύλλου.

  • Το φιλμ του αγώνα

2’ 1-0 Σουτ από τον Ντάνιελ μέσα από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα.

5’ ΠΕΝΑΛΤΙ χαμένο για τον Ηρακλή Ψαχνών ο Πιθαρούλης υπέπεσε στην παράβαση, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου όμως ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε.23’ Κόρνερ από τον Μπουντόπουλο κεφαλιά του Χατζηησαϊα η μπάλα άουτ

27’ 1-1 ΓΚΟΛ Σουτ από τον Λουκίνα απομάκρυνση από τον Πουρή νέου σουτ του Τσάτσου στα δίχτυα.

39’ Διπλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Χ. ο Πάγκαλος έκανε την επέλαση από τα αριστερά γύρισμα στον Τσατσαρή απόκρουση του Πουρή δεύτερο σουτ από τον Μπουντόπουλο άουτ.

66’ ο Πάγκαλος κάνει ωραία ενέργεια το σουτ όμως απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή

69’ ΠΕΝΑΛΤΙ δεύτερο για τον Ηρακλή Ψαχνών, ο Τριανταφύλλου αυτή την φορά πετυχαίνει το γκολ. 2-1

84’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Α.Ο.Χανιά με τον Λουκίνα να σημαδεύει την οριζόντια δοκό.

89’ Τεράστια ευκαιρία ο Λουκίνας από τα δεξιά γύρισε στον Πάγκαλο που αστόχησε.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής(30’ Αθανασόπουλος), Στουρνάρας, Φοντάκαρο, Τζανής, Παλαιολόγος, Τζιμόντσι, Μπακομήτρος, Ντάνιελ, Κρητικός, Κοιλιάρας(80’ Γκεμίσης), Τριανταφύλλου.

Α.Ο.Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς( 68’ Μποτωνάκης) , Παπατζίκος, Πυθαρούλης,Τσάτσος, Πότσι (λ.τ.19’ Χατζηησαϊας),Τσατσαρής,Μπουντόπουλος(77’ Βασιλόγιαννης) ,Λουκίνας, Πάγκαλος.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook