Α.Ο.Χανιά | Σήμερα στο στάδιο με Κόρινθο

α-ο-χανιά-σήμερα-στο-στάδιο-με-κόρινθο-30471

AOXaniaΠανέτοιμος είναι ο ΑΟΧ για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κόρινθο και να ελπίζει στην κατάκτηση της έκτης θέσης, η οποία δίνει και επίσημα την άνοδο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Άπαντες στον χανιώτικο σύλλογο γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση με την ομάδα της Πελοποννήσου μόνο εύκολη δεν είναι. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με χαλαρή προπόνηση ενώ ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Ο τιμωρημένος Κορτσινίδης και ο τραυματίας Παπαδάκης θα δουν την αναμέτρηση από την εξέδρα, ενώ ο Γωνιωτάκης ξεπέρασε πλήρως την ίωση και είναι ετοιμοπόλεμος.

Αναλυτικά 18μελής αποστολή

Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Καμπλιώνης, Ψυχουντάκης, Βουρβαχάκης, Παπαζούδης, Τσατσαρής, Δουμάνης, Ταταράκης, Πάγκαλος, Σαντριάς, Γωνιωτάκης, Τσάτσος, Κουρτάνοβιτς, Κόνιαρης, Πυθαρούλης και Μποτωνάκης

Διοίκηση και ποδοσφαιριστές θέλουν την συμπαράσταση του χανιώτικου κοινού για να ωθήσει την ομάδα στη νίκη. Άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν ότι το ματς είναι κομβικό αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάληψη της έκτης θέσης στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Κόρινθο. Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει και αυτή μαθηματικές ελπίδες για να τερματίσει στην έκτη θέση και γι΄αυτό θέλει να φύγει μα βαθμό ή βαθμούς από τα Χανιά. Η αποστολή της ομάδας έφτασε το Σάββατο το πρωί στην πόλη με αρκετά όμως προβλήματα.

Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το προσεχές ματς στις υπηρεσίες των Σαπάνη και Τσουβαλτσίδη, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρινθος την προηγούμενη εβδομάδα πήρε το ματς στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ έχει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών από τις 9-12 του 2012 στο εντός έδρας ματς με την Γλυφάδα.

 

Πηγή: kydon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook