Α.Ο.Χανιά: Διπλό ανόδου στον Πύργο με «φονιά» Σαντριά

α-ο-χανιά-διπλό-ανόδου-στον-πύργο-με-φ-63042

«Αγκαλιά» με την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά από περισσότερο από 30 χρόνια βρίσκεται ο ΑΟ Χανιά μετά την νίκη του με 0-1 επί του Πανηλειακού στον Πύργο. «Χρυσός» σκόρερ για τους Χανιώτες ο Βασίλης Σαντριάς

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις ο ΑΟ Χανιά είχε την ουσία και πλέον βρίσκεται μία «ανάσα» από την άνοδο, ενώ κρατάει την τύχη του στα…πόδια του. Αγωνιστικά καμία από τις δύο ομάδες δεν παρουσίασε ιδιαίτερο θέαμα ενώ λιγοστές ήταν και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

aox_panigirismoiΗ πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πανηλειακό στο 19’ με την μπάλα στο σουτ του Ζαγκούρσκα να καταλήγει άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΑΟ Χανιά σημείωσε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Παπαζούδη να πιάνει το σουτ μετά από κόρνερ του Τσάτσοτ, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Γκριτζάτη, ενώ στο 27’ ο ΑΟ Χανιά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν σε ο Πάγκαλος βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, αλλά η μπάλα σουτ του να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 30’ ο Πανηλειακός κέρδισε φάουλ, ο Ζαγκούρσκας με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη καθώς ο ρέφερι είχε διακόψει το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός ξεκίνησε πιο δυναμικά αλλά ο ΑΟ Χανιά ήταν αυτός που κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη στο τέλος. Στο 51’ υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση λόγω τραυματισμού του Ψυχουντάκη ο οποίος στην συνέχεια έγινε αλλαγή. Στο 61’ ο Πανηλειακός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στον αγώνα όταν σε σουτ του Κυριακίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάγκαλος μετά από ατομική ενέργεια έδωσε πάσα «μισό» γκολ στον Σαντριά και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Στο 76’ τα Χανιά δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Αθανασόπουλος απέκρουσε θεαματικά την μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάγκαλου.

Ο ΑΟ Χανιά μετά από αυτήν την σπουδαία εκτός έδρας νίκη, πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος και να πάρει την νίκη κόντρα στην Γλυφάδα την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσει την ιστορική του επιστροφή στην Φουτμπολ Λιγκ.

πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook