Αυτές είναι οι 100 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη | Έξαλλες οι Μπιγονσέ και Γιόχανσον | Φωτογραφίες

αυτές-είναι-οι-100-πιο-καυτές-γυναίκες-το-60523

miley-cyrusΣτην πρώτη θέση της φετινής Hot 100 λίστας του Maxim βρέθηκε η Μάιλι Σάιρους, με τη Σελένα Γκόμεζ να την ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Αν και περισσότερο ενδιαφέρον έχει το πόσο χαμηλά έπεσαν ορισμένα παραδοσιακά ονόματα.

«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι το No1. Αυτό είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Είναι απίστευτο». Αυτή η -γεμάτη ενθουσιασμό- δήλωση της Μάιλι Σάιρους έρχεται να συνοδέψει την αναπάντεχη στέψη της (σ.σ. πέρσι ήταν μόλις No68). Επίσης σηματοδοτεί μια στροφή του ενδιαφέροντος του αντρικού κοινού σε πιο φρέσκα ονόματα.

Selena-GomezΚάτι που επιβεβαιώνει η 2η θέση που κατέκτησε η 20χρονη Σελένα Γκόμεζ. Προφανώς εξαιτίας του προβοκατόρικου ρόλου της στο Spring Breakers.

Rihanna+perfectionΤην πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Ριάνα (No3), Μίλα Κούνις (No4) και η υπερ-ταλαντούχα Τζένιφερ Λόρενς (No5).

Jennifer-Love-Hewitt-Shape-Στην πρώτη δεκάδα βρίσκουμε επίσης διαδοχικά τις Τζένιφερ Λόβ Χιούιτ, Ασλεϊ Τίντντέιλ, Κέιτ Απτον, Βανέσα Χάτζενς και Ελίσα Κούθμπερτ (σ.σ. η «κόρη» του Τζακ Μπάουερ που πλέον πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά Happy Endings).

Beyonce-GQΚαι εδώ είναι που αρχίζουν οι εκπλήξεις, με μεγαλύτερη τη 14η θέση της Μπιγιονσέ και τη 15η της Σκάρλετ Γιόχανσον. Παρόλο που η πρώτη έχει φέτος εξαπολύσει μια εκστρατεία επανάκτησης του θρόνου της με παγκόσμια περιοδεία και συνεχόμενες προκλητικές φωτογραφήσεις.

Megan-Fox-Εξίσου δυσαρεστημένη με τη θέση της στην κατάταξη είναι μάλλον και η Μέγκαν Φοξ (No20) που «πλήρωσε» το γεγονός ότι έχει δώσει έμφαση πλέον στον ρόλο της ως μάνα. Το ίδιο που συνέβη δηλαδή και με τη Σακίρα που μας «χαιρετά» με πικρό χαμόγελο στα χείλη από το No 53.
sofia-vergaraΑπρόσμενα χαμηλά βρέθηκαν επίσης οι Σοφία Βεργκάρα (No 49) και Κάμερον Ντίαζ (Νο 62). Τουλάχιστον όμως τα κατάφεραν να βρεθούν, παρά τα 40 χρόνια τους, εντός.

Κάτι που δεν συνέβη π.χ. με τις Τζένιφερ Ανιστον και Αντζελίνα Τζολί τις οποίες είναι δεδομένο πλέον ότι οι άντρες δεν βλέπουν με αυτό τον τρόπο.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι η απουσία ελληνικής συμμετοχής στη λίστα. Κάτι που πιστεύαμε ότι θα συνέβαινε, είτε με την Ανιστον, είτε με τη Μενούνος, είτε με την Τρέισι Σπυριδάκος του Revolution.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook