Αρχίζουν οι ποδηλατικοί αγώνες

Από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου θα διαρκέσει το τριήμερο των ποδηλατικών αγώνων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο. Στους αγώνες, θα συμμετέχουν αθλητές-δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο.

Οι ποδηλάτες βρίσκονται ήδη στην πόλη, όπου πραγματοποιούν εντατικές προπονήσεις λίγο πρίν την εκκίνηση. Συνολικά, εβδομήντα άτομα από Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβενία, Σλοβακία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Τσεχία και Ελβετία, συμμετέχουν στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά τόσο στην Κρήτη, όσο και στο Ρέθυμνο.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ο Δήμος Ρεθύμνης απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, να συμβάλουν και εκείνοι από την πλευρά τους και να είναι πολύ προσεχτικοί κατά την διάρκεια των αγώνων, καθώς έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα:

1. Την Παρασκευή 19/10,από 9.00- 12.00 θα κλείσει ο παραλιακός δρόμος από το κτήριο Δελφίνι μέχρι το Λύκειο Ελληνίδων και θα διακοπεί η κυκλοφορία στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη

2. Το Σάββατο 20/10 θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι από 13.00- 18.00: Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, Σοφοκλή Βενιζέλου, Άρη Βελουχιώτη μέχρι το Pearl και Τ. Πετυχάκη, Αρκαδίου, Κεφαλογιάννηδων μέχρι την αρχή της Μελισσινού.

3. Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από τις 10.00- 15.00 η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και θα ρυθμίζεται από την Τροχαία και το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου στους παρακάτω δρόμους: Άγνωστος Στρατιώτης- Σ. Βενιζέλου, Άρη Βελουχιώτη, Ελευθερίας (Κόρακα καμάρα), Μαχητών Σχολής Χωροφυλακής, Εμμ. Παχλά, μέχρι Μονή Αρσανίου από τον παλαιό εθνικό δρόμο. Η επιστροφή θα γίνει από Παγκαλοχώρι και Βιράν Επισκοπή, Σταυρωμένο, Αδελιανό Κάμπο, Πλατανιά, Μισίρια, Αυστραλών Πολεμιστών μέχρι τον Άγνωστο Στρατιώτη.

4. Οι μόνιμα κλειστοί δρόμοι την Κυριακή θα είναι από το Δελφίνι μέχρι τον Άγνωστο και όλη η πλατεία Αγνώστου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου
Επόμενο άρθροΠροτάσεις Βρούτση για εργασιακά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ