Update | Αποκάλυψη! Βροχή Μετεωριτών στη Ρωσία | Πάνω από 700 τραυματίες | video

update-αποκάλυψη-βροχή-μετεωριτών-στη-ρωσί-31876

 

Πρωτοφανής βροχή από μετεωρίτες προκάλεσε βίαιες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας το πρωί της Παρασκευής.

Βιβλική καταστροφή θυμίζουν οι εικόνες μετά την βροχή των μετεωριτών που προκάλεσαν βίαιες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας.

Ξεπερνούν τους 700 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και 84 παιδιά που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σχολείο ενώ 112 από τους τραυματίες έπρεπε να νοσηλευτούν

Οι δρόμοι έχουν γεμίσει με σπασμένα τζάμια, ενώ υπάρχουν σοβαρές φθορές σε κτίρια τόσο στην εξωτερική τους πλευρά, όσο και στο εσωτερικό τους.

Ζημιές έχουν καταγραφεί σε έξι πόλεις της περιοχής, ενώ θραύσματα από την έκρηξη στην στρατόσφαιρα έφτασαν μέχρι τη Σιβηρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέρος του μετεωρίτη έπεσε σε λίμνη που βρίσκεται στην περιοχή του Τσέλιαμπινσκ. Το Τσέλιαμπινσκ, όπου έχουν σημειωθεί οι περισσότερες ζημιές, βρίσκεται 900 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν.

Μάλιστα, σε κτίριο 6.000 τετραγωνικών μέτρων κατέρρευσε η οροφή, ενώ ένας τοίχος του έχει σχεδόν γκρεμιστεί. Επίσης υπήρξαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να μείνουν χωρίς ρεύμα. Για σήμερα έκλεισαν τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία της περιοχής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook