Απίστευτο! 50χρονη έχει συλληφθεί επτά φορές για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου της

απίστευτο-50χρονη-έχει-συλληφθεί-επτά-φ-103276

8102AF7623CEB827DFBCA1A67C08649BΕπτά φορές έχει συλληφθεί, έχει τρεις καταδίκες, κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, ακόμη και να πάει φυλακή, αλλά δεν σταματά να παρενοχλεί σεξουαλικά με κάθε δυνατό τρόπο έναν 35χρονο συνάδελφό της, παρ’ ότι της έχει επιβληθεί με δικαστική απόφαση να μην τον πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να μην επικοινωνεί μαζί του!

Η 50χρονη γυναίκα από την Ξάνθη καταδικάστηκε για τρίτη φορά από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε φυλάκιση δέκα μηνών για παραβίαση δικαστικής απόφασης, μετά τη νέα σύλληψή της επειδή είχε στείλει στον 35χρονο άνδρα… 55 σελίδες με ηλεκτρονικά μηνύματα και sms σεξουαλικού περιεχομένου, χωρίς να υπολογιστούν όσα του έγραψε στο facebook! Κι αυτά, από την τελευταία καταδίκη της καθώς είχε ήδη άλλες δυο ποινές οκτώ και δέκα μηνών, ενώ έχουν παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο και άλλες δικογραφίες!

Η ασυνήθιστη ερωτική έλξη που νιώθει για τον άτυχο συνάδελφό της έχει καταντήσει εφιάλτης για τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, η επικοινωνία με τους οποίους είναι πλέον προβληματική. Η ίδια η 50χρονη δεν εξηγεί –ή δεν μπορεί να το κάνει- για ποιο λόγο είναι τόσο επίμονη, αλλά συνεχίζει να παρενοχλεί τον 35χρονο παρά τις προσπάθειες και των συγγενών της που έχουν ενημερωθεί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα για να την προστατεύσουν.

Πηγή: protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook