Αντρικά μποξεράκια… κινούνται σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς | Απίστευτο video!

αντρικά-μποξεράκια-κινούνται-σε-χρι-109503

Τα πιο… Χριστουγεννιάτικα μποξεράκια τους φόρεσαν έξι άνδρες και στήθηκαν μπροστά από την κάμερα, επιφυλάσσοντας μια αστεία και ευχάριστη έκπληξη – κυρίως στο γυναικείο κοινό!

Η 55 δευτερολέπτων διάρκειας διαφήμιση του πολυκαταστήματος Kmart μετράει μέχρι στιγμής εκατομμύρια views στο Youtube, ενώ εδώ και δύο ημέρες προβάλλεται στην κρατική βρετανική τηλεόραση.

Η διαφήμιση με τίτλο «Show Your Joe», αρχικά δείχνει έξι άνδρες ντυμένους με σμόκιν πίσω από μια κουρτίνα, ενώ ακούγονται κουδούνια να χτυπούν… γιορτινά! Λίγο μετά όμως η κουρτίνα φεύγει και αποκαλύπτεται πώς ακριβώς βγαίνουν αυτοί οι χριστουγγενιάτικοι ήχοι – από τα Joe Boxer εσώρουχα των μοντέλων!

Το κούνημα της… λεκάνης των ανδρών ηχεί το γνωστό «Jingle Bells» και σηματοδοτεί την χριστουγεννιάτικη περίοδο!

Ουσιαστικά είναι σα να επικαλείται η διαφήμιση ότι οι όρχεις των ανδρών που… αιωρούνται μέσα στα μποξεράκια τους, δημιουργώντας αυτούς τους ήχους.

Η διαφήμιση αυτή είναι μέρος της νέας διαφημιστικής εκστρατείας των Joe Boxer, μια μάρκα των εσωρούχων και ειδών ένδυσης που πωλούνται αποκλειστικά στα καταστήματα Kmart και Sears, που ανήκουν στον όμιλο Sears Holdings .

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είναι αντίθετοι με την εν λόγω διαφήμιση που χαρακτήρισαν προκλητική, αλλά και ρατσιστική.

Πηγή: protothema

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook