Ανακοίνωση σοκ από Λιμενικό | Σταματάμε τις περιπολίες! Δεν έχουμε καύσιμα!

ΛΙΜΕΝΙΚΟΤoν μεγάλο  περιορισμό των τακτικών περιπολιών των πλωτών σκαφών του Λιμενικού προκειμένου να εξοικονομούνται καύσιμα για έκτακτες περιπτώσεις ζητεί το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των λιμενικών.

Η εντολή που εστάλη στα κατά τόπους λιμεναρχεία – πρόσφατα παραλήφθηκε από τους σταθμούς της ανατολικής Κρήτης – αναφέρει πως όπου παρατηρείται έλλειψη καυσίμων (είτε γιατί υπάρχει εκκρεμότητα σχετικά με την παροχή από τον Στρατό ή από τα κατά τόπους πρατήρια υγρών καυσίμων) να αποφεύγονται, οι περιπολίες.
Η εφαρμογή της συγκεκριμένης διαταγής θα γίνεται κυκλικά ανά περιοχή, μέχρις ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Οι συνδικαλιστές του Λιμενικού Σώματος σημειώνουν ότι η σχετική διαταγή δεν τους ξένισε, καθώς τις επιπτώσεις από τις μειώσεις των προϋπολογισμών για τα Σώματα Ασφαλείας τις βλέπουν καθημερινά και τις έχουν καταγγείλει εδώ και χρόνια.
“Όσο συνεχίζεται η περικοπή των δαπανών θα επεκτείνονται τέτοια φαινόμενα”, σχολιάζουν, προειδοποιώντας όμως ότι πλέον με την δραστική περικοπή των περιπολιών τίθεται ζήτημα ασφάλειας των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ