Αναβάλλεται το ΑΟΧ – Πανηλειακός | Διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις για Περβόλια

αναβάλλεται-το-αοχ-πανηλειακός-διακ-27772

aoxΕκεί που συζητούσαμε για τις διαπραγματεύσεις για τη χρήση ή μη του γηπέδου των Περιβολίων από τον ΑΟΧ για το ματς με τον Πανηλειακό, το παιχνίδ με τους Πυργιώτες αναβάλλεται για την ερχόμενη Τετάρτη (6/2)!

Ο λογος είναι η 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΝΟ, με συνέπεια να μην μπορούν να γίνουν ακτοπλοϊκά ταξίδια, από και προς την Αθήνα, την Παρασκευή (1/3) και το Σάββατο (2/2). Όπερ και σημαίνει ότι για τον Νότιο Όμιλο αναβλήθηκαν τα ματς Φωστήρας-Ρούβας, Κόρινθος-Επισκοπή και ΑΟΧ-Πανηλειακός.

Η είδηση έφτασε την ώρα που γίνονταν οι διαπραγματεύσεις για το γήπεδο των Περιβολίων, ανάμεσα σε Δήμαρχο Χανίων και πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, την εξέλιξη της οποίας σας έδινε λεπτό προς λεπτό το athlitiko.gr. Εκεί που φαινόταν δύσκολο (καθώς εξέπνεε η προθεσμία αλλαγής έδρας) να βρεθεί κάποια λύση, ακολούθησε η ενημέρωση από την ΕΠΑΕ για αναβολή τριών παιχνιδιών της 12ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σε πιο ήρεμο πλαίσιο, για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ο ΑΟΧ το γήπεδο των Περιβολίων την προσεχή -πλέον- Τετάρτη (6/2).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Χανίων συναίνεσε στο να παραχωρηθεί το γήπεδο Περιβολίων στον ΑΟΧ, ωστόσο η Σούπερ Λιγκ, απαντώντας στην επιστολή του Δήμου, τόνισε ότι θα πρέπει να συναινέσει και η ΠΑΕ Πλατανιάς. Από κει και πέρα ξεκίνησε σειρά διαπραγματεύσεων, μεταξύ Δήμου και Πλατανιά και μέχρι να γίνει γνωστή η αναβολή του αγώνα.

Αρχικά η ΠΑΕ Πλατανιάς ήταν αρνητική. Αιτία ότι οι παράγοντες της ομάδας έβαλαν από την τσέπη τους ένα πολύ μεγάλο ποσό για την ανακατασκευή του γηπέδου, με συνέπεια να θέλουν να διασφαλίσουν την καλή του κατάσταση. Εν τέλει, η πλευρά του Πλατανιά ζήτησε εγγυητική επιστολή ύψους 60 χιλιάδων ευρώ (για να διασφαλιστεί από τυχόν ζημιές) για να παραχωρήσει το γήπεδο.

Αναμένουμε πλέον τις εξελίξεις…

 

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook