Αμβρόσιος | ”Ο Ντερτιλής ήταν ήρωας σαν τον Κολοκοτρώνη” | Το ακούσαμε και αυτό !

amvrosiosΜε τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη συνέκρινε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τον Νίκο Ντερτιλή, κατά την ομιλία του στην κηδεία του “σκληρού της Χούντας”.

Νέες δηλώσεις του Μητροπολίτη Αιγίου Αμβρόσιου ο οποίος παρέστη στην κηδεία του χουντικού Νίκου Ντερτιλή που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Ο ιεράρχης χαρακτήρισε τον Ντερτιλή ”ήρωα” και τον συνέκρινε με τον Σωκράτη και τον Κολοκοτρώνη ενώ, έχοντας δίπλα του πολλούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Συνέχισε την ομιλία του συμπληρώνοντας: “Ξέρω ότι τα ΜΜΕ θα με κατασπαράξουν και θα πουν ότι δεν επιτρέπεται να μιλάω. Αφού είχαν αποφασίσει τα ΜΜΕ πριν το αποφασίσω εγώ ότι θα τελέσω τη νεκρώσιμο ακολουθία, αποφάσισα να το κάνω”.

ntertilisΥπενθυμίζεται ότι ο 90χρονος έγκλειστος Απριλιανός δεν είχε παραστεί στην κηδεία του γιου του, καθώς δεν ήθελε να καταθέσει σχετικό αίτημα προς τη διεύθυνση των φυλακών, ακόμη και μετά την εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, να διευκολυνθεί, εφόσον θα επιθυμούσε να παραβρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο “σκληρός της Χούντας” νοσηλευόταν φρουρούμενος σε θάλαμο του νοσοκομείου, όπως προβλέπουν οι πάγιοι κανονισμοί για τους κρατούμενους.

Πηγή:news247.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροTo KKE και τα συστημικά παπαγαλάκια της κρατικής καταστολής
Επόμενο άρθροΒιρβιδάκης: Η παραπληροφόρηση του Δήμου Χανίων “σπάει κόκαλα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ