Έλεος… Το γράμμα του απατημένου δημάρχου στον άτακτο ιερέα

 

papasΝέες ισχυρές δονήσεις στην ανατολική Αττική από το ροζ σκάνδαλο που αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο στο προηγούμενο φύλλο της η «Εspresso της Κυριακής».

Η πρωτοφανής ροζ ιστορία με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο, τη γυναίκα του, τον παπά του κεντρικού ναού και τη σύζυγό του που έγινε ντετέκτιβ και έπιασε στα πράσα τον ιερέα με τη δημαρχίνα, έχει λάβει σαρωτικές διαστάσεις, με τριγμούς ακόμη και μέσα στους εκκλησιαστικούς κόλπους, ενώ νέες εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

«Με τα ράσα που φοράς, καλύπτεις τον εγκληματικό εαυτό σου», αναφέρει ο δήμαρχος σε γράμμα προς τον παπά με τον οποίο τον απάτησε η σύζυγός του. Παράλληλα, ο δήμαρχος προαναγγέλλει διαζύγιο, αποκαλύπτει «καυτό» διάλογο του ρασοφόρου με τον γιο του και προειδοποιεί τον ιερέα να μείνει μακριά από το παιδί του!

H τοπική κοινωνία συγκλονίζεται από την ροζ ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας: η σύζυγος του δημάρχου, Σουζάνα, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από την παπαδιά σε τρυφερές περιπτύξεις με τον μέχρι πρόσφατα εφημέριο ιερού ναού.

Στην επιστολή, ο δήμαρχος έχει ονόματα γυναικών τις οποίες ο ιερέας φέρεται να είχε προσεγγίσει, αλλά και σημεία που αποκαλύπτουν την σχέση του με τον 18χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παπάς μετακόμισε σε μεγάλο νησί , ενώ, παρά το ότι τέθηκε σε αργία έξι μηνών από την Εκκλησία της Ελλάδος, συνεχίζει να λειτουργεί σε άλλον ιερό ναό!

Αναλυτικά, η επιστολή του δημάρχου στον παπά:

«Γεώργιε,

αυτή η προσφώνηση οφείλεται διότι πλέον δεν σε αναγνωρίζω ως ιερέα. Πέρα από την άκρως ανήθικη συμπεριφορά που επέδειξες σε βάρος μέλους της οικογένειάς μου, το οποίο εξ αυτού του λόγου θα πάψει να έχει την ιδιότητα αυτή, ατίμασες το σχήμα σου με επονείδιστες, ανήθικες, εγκληματικές, παράνομες και απάδουσες στον καθένα και πολύ περισσότερο σε σενα ως ιερωμένο πράξεις, διαιπραχθείσες σε βάρος δεύτερου μέλους της οικογένειας μου και πιο συγκεκριμένα του δεκαοχτάχρονου υιού μου, στέλνοντας του τα παρακάτω ηλεκτρονικά μυνήματα, παραβαίνοντας πλην άλλων τον νόμο και την ηθική τάξη, προτρέποντας και προσκαλώντας αυτόν σε μεταξύ άλλων άσεμνες, πιθανότατα παράνομες και με βεβαιότητα βλαπτικές πολλαπλά για αυτή την τρυφερή ηλικία, ενέργειες απευθύνοντάς του τα εξής επί λέξει μηνύματα, ήτοι:

18χρονος: Τι έγινε τελικά;
Γε: Μιλάω με Βούλα στο face
18χρονος: χαχαχα, σωστός! Και;
Γ: θα κανονίσω για καφέ
18χρονος: να και τα like στις φωτογραφίες
Γς: την Δευτέρα το μεσημέρι να πάμε στο δημαρχείο να κολλήσουμε στην…
18χρονος: μέσα, αύριο το πρωί τι θα κάνουμε;
Γ: καλά, την έχω τρελάνει.
18χρονος: ψήνεται;
Γε: καλά θα σου πω αύριο μετά την λειτουργία, θέμα χρόνου!
18χρονος: χαχαχα αυτό είναι! Περιμένω νέα.
Γ: ρε συ, μην πρις τίποτα σε κανέναν αλίμονό μας
18χρονος: εννοείτει πως όχι. Χαχαχα δεν έπρεπε να το πείτε καν σιγά μην το πω!
Γ: είμαστε που είμαστε στα μαχαίρια γ… μετά. Τώρα μιλάω με την… χαχαχα
18χρονος: πρώτα την…..
Γ: και τις δύο χαχαχα. Η… θα είναι για τα χοντρά και η… μόνιμη.
18χρονος: Δευτέρα Δ έχει μπαλίτσα
Γ: λοιπόν, σε καληνυχτίζω, η φιλενάδα μου τι κάνει ηρέμησε;
18χρονος: χορεύει
Γ: ααα… ξέρω που, καληνύχτα ρε συ θα τα πούμε αύριο

Είναι ολοφάνερο από τις παραπάνω συμπεριφορές σου πως δεν είσαι ιερέας κατά ψηχή, καρδιά και συνείδηση όπως όφειλες.

Δεν υπηρετείς δηλαδή τον Θεό και τα θεία.

Εσύ είναι αυτό που λέει ο λαός «δεν έχεις στην πραγματικότητα ούτε ιερό ούτε όσιο».

Με τα ράσα που φοράς καλύπτεις τον εγκληματικό εαυτό σου. Και ασφαλώς η ανταμοιβή σου θα είναι άξια «εκείνων ων έπραξες».

Η κατά πρώτο λόγο τιμωρία του πιστεύω πως θα είναι από την εκκλησία ως οφείλει να πράξει. Σε κάθε περίπτωση μείνε μακριά από εμένα, από την οικογένειά μου και προπάντων από τα παιδιά μου. Σου προτείνω να σταματήσεις τις ανυπόστατες και μεθοδευμένες συκοφαντίες είς βάρος μου, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σε ανεχθώ και θα ασκήσω εναντίον σου όλα ανεξαιρέτως τα δικαιώματα μου κατά νόμο».

Πηγή: εφημερίδα «Espresso»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ