Άρης Παπαδογιάννης στον SUPER FM 89.6 | Θα διεκδικήσω τον Δήμο Χανίων

άρης-παπαδογιάννης-στον-super-fm-89-6-θα-διεκδικ-33294

papadogianis 1Για την πρωτοβουλία διεκδίκησης του Δήμου Χανίων, για τα δημοτικά πράγματα για τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, τον Μανώλη Σκουλάκη και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, μίλησε το πρωί στον SUPER FM 89.6 ο πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων και Δημοτικός Σύμβουλος, Άρης Παπαδογιάννης.

Αναφερόμενος στην κρίση ο κ. Παπαδογιάννης, υποστήριξε πως είναι εκπαιδευμένος, καθώς όπως είπε, «εγώ δεν προέρχομαι από τζάκια, είμαι από φτωχή οικογένεια, αυτοδημιούργητος και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει την υπουργοποίηση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Βιρβιδάκη και επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης «Χανιά 21ος αιώνας».

Ο Άρης Παπαδογιάννης σημείωσε πως,«είναι τιμή για τα Χανιά, που αυτή τη στιγμή έχουμε δυο εκπροσώπους από το Νομό μας. 

Πρέπει να πω, ότι ο Μανούσος Βολουδάκης, μέχρι στιγμής, έχει κάνει σημαντικό έργο. Είναι πολύ εργατικός.

Σε ότι αφορά τον Βιρβιδάκη, η γνώση, το ήθος του, η εργατικότητά του, η ποιότητά του ως άνθρωπος, είναι εκείνα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν και θα βοηθήσουν την Ελλάδα αλλά και τα Χανιά».

Όταν η συζήτηση, περιστράφηκε γύρω από τα Δημοτικά πράγματα ο κ. Παπαδογιάννης, τόνισε πως,«θα δείτε ότι η ιστορία θα καταγράψει ότι ο Βιρβιδάκης, υπήρξε ένας από τους καλύτερους Δημάρχους των Χανίων».

Σχετικά με την αποχώρηση ή μη του Κυριάκου Βιρβιδάκη από την δημοτική παράταξη, ο πρώην αντιδήμαρχος, υποστήριξε ότι, «δεν γνωρίζω τι θα πράξει».

Αυτό πάντως που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι, εγώ τιμώ τους ανθρώπους που  με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν και η οποιαδήποτε πρωτοβουλία γίνεται εκ μέρους μου, είναι γνωστή στον κ. Βιρβιδάκη.

Έχει γίνει συζήτηση με τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, γνωρίζει τις προθέσεις μου, αλλά η πρωτοβουλία η δική μου, είναι ανεξάρτητη από το αν θα παραιτηθεί ή όχι από την παράταξη ο Βιρβιδάκης».

Ερωτηθείς, για το αν προτίθεται να διεκδικήσει το Δήμο Χανίων, ο Άρης Παπαδογιάννης, απάντησε πως,«εγώ θέλω αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ένας απόλυτα αυτοδιοικητικός άνθρωπος, όλη η πορεία μου, έχει να κάνει με την αυτοδιοίκηση με τα πράγματα του Δήμου,

αγαπώ την πόλη και τον τόπο μου και θεωρώ ότι με ευαισθησία αλλά και με ουσιαστική προσπάθεια έχω προσφέρει και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαι πρόθυμος και έτοιμος να βοηθήσω. Δεν αποκαλούμε Σωτήρας, Σωτήρες πλέον δεν υπάρχουν.

Δεν σας κρύβω, ότι υπάρχει μία έντονη προτροπή από σημαντικούς ανθρώπους των Χανίων, που με προτρέπουν να ηγηθώ μιας πρωτοβουλίας, ώστε ν’ αλλάξουμε το μοντέλο διοίκησης του Δήμου.

Αναφερόμενος στον Μανώλη Σκουλάκη, ο πρώην Αντιδήμαρχος, ισχυρίστηκε πως,«ήταν χρόνια βουλευτής και υπουργός.

Αυτό είναι και το λάθος. Πλέον, ο κόσμος περιμένει από ανθρώπους που δεν έχουν διατρίβει με αυτό το «άθλημα» να βοηθήσουν να συνεργαστούν και να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση. 

Η κεντροδεξιά και η κεντροαριστερά είναι έννοιες ξεπερασμένες, σήμερα αυτό που βιώνει ο πολίτης είναι κάτι πρωτοφανές.

Επίσης, η απαξίωση προς τα κόμματα είναι δεδομένη. Ο καθένας βεβαίως, κάπου ανήκει πολιτικά όμως αυτή τη στιγμή, επειδή μιλάμε για τον Δήμο Χανίων, για να προχωρήσει χρειάζεται πρόσωπα και όχι κόμματα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Τσαπάκο, ο Άρης Παπαδογιάννης επεσήμανε ότι, «ο κ. Τσαπάκος, είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα.

Μιλάω μαζί του, συνεννοούμαστε σε πάρα πολλά πράγματα και θα ήταν πάρα-πάρα πολύ θετικό με τον Τσαπάκο να μπορούσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Βεβαίως, είναι πολύ θεμιτό ο καθένας να έχει τις φιλοδοξίες τους».

Ο Άρης Παπαδογιάννης, εμμέσως πλην σαφώς απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Χανίων σημείωσε χαρακτηριστικά «εμένα δεν με εκφράζει καθόλου, η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Δήμο Χανίων.

Αυτή η «μικρή παρέα» που προσπαθεί να διοικήσει τον Δήμο Χανίων, (ο οποίος αριθμεί εκατόν δέκα χιλιάδες κατοίκους ) που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα δεν μπορεί να λειτουργήσει οργανωτικά και ορθολογικά».

Εμείς θέλουμε έναν Δήμο ηγέτη, πρωταγωνιστή στο νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί με πορεία στο αύριο και ρεαλιστικούς στόχους.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο  γίνεται μέχρι στιγμής η συζήτηση, διότι αυτή η πρωτοβουλία θα είναι πάνω από κόμματα και παρατάξεις.

Η κοινωνία περιμένει κάτι καινούργιο και πιστέψτε με χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, ότι, είναι πάρα πολλοί εκείνοι που πιστεύουν σε μία πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιάννη και βεβαίως σε αυτή συμμετέχουν πάρα πολλά και αξιόλογα στελέχη. 

Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι θα πάω μέχρι την αφετηρία». Κατέληξε ο κ. Παπαδογιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook