Χανιά | Ντύστε τα καμάρια σας με την τελευταία λέξη της μόδας στο ΤΑΖ

Το καλοκαίρι – και ακόμα περισσότερο το Πάσχα – είναι πολύ κοντά και η διάθεση ανανέωσης πολύ έντονη!

Ιδιαίτερα για τα μικρά – και λίγο μεγαλύτερα – αγγελούδια μας, για τα οποία θέλουμε πάντα το καλύτερο, η ανανέωση σε ρούχα θέλουμε να είναι ξεχωριστή. Σε αυτό η βοήθεια που έχουμε είναι μία και σίγουρη: Το κατάστημα ΤΑΖ το οποίο χρόνια τώρα μας δίνει αμέτρητες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά έως 14 ετών

Οι νέες παιδικές συλλογές για «τρυφερές ζουζουνίτσες» και «σκανδαλιάρηδες μπόμπηρες» έχουν ήδη φτάσει στο ΤΑΖ και εντυπωσιάζουν με τα μοντέρνα χρώματα, τα ποιοτικά υφάσματα, την τέλεια ραφή και φυσικά τις πολύ προσιτές τιμές!

Καθημερινό ντύσιμο και αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών υποστηρίζονται από μια εξίσου μεγάλη συλλογή σε φόρμες των ελληνικών εταιριών DMN, Sprint, Trax με τα εξαιρετικά βαμβακερά υφάσματα και την απόλυτα άνετη εφαρμογή.

Marazil, Mayoral, Mandarino σας περιμένουν στο TAZ για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις των παιδιών, την βάπτιση, τον γάμο. Χειροποίητα στεφανάκια και κορδέλες, καλσόν, γραβατούλες, ζώνες,καπέλα και άλλα αξεσουάρ θα συμπληρώσουν το ντύσιμο.

Θα σας εντυπωσιάσει η πλούσια συλλογή της Mayoral η οποία αποτελείται από ρούχα σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, εμπνευσμένα απ’ όλο τον κόσμο και από όλες τις νέες τάσεις, καταφέρνοντας να έχει δημιουργήσει πάνω από 3000 σχέδια για τον κατάλογο της σεζόν!

Απευθυνθείτε σε εμάς και ενημερωθείτε, πάντα σε απόλυτη συνεργασία με εσάς, για το οικονομικότερο και τελειότερο αισθητικά πακέτο βάπτισης.

Στο κατάστημα θα βρείτε προσφορές σε ρούχα ΟΛΟ τον χρόνο! Συμμετέχουμε με έκπτωση 15% για τις νέες παραλαβές όλο τον χρόνο σε τρίτεκνους, πολύτεκνους, σύλλογο διδύμων, άνεργους. Επίσης λειτουργεί ειδικό τμήμα με ρουχαλάκια προηγούμενης σεζόν σε πολύ καλές τιμές.

Δείτε τις τάσεις της μόδας μέσα από μία πλήρη και ενημερωμένη συλλογή.m1m2

m3

m4

m5

m6

m7m8m9m10m11m13m12m14m15m17m18m19m20

zarpanews.gr

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ