Χανιά | Με τη σήμανση έκαναν την δουλειά τους | Προειδοποιούν για τις διαβρώσεις στην Κακιά Στροφή | Photos

Αν και έχει ξεκινήσει η νέα τουριστική περίοδος η κατάσταση με τις διαβρώσεις στην Παλιά Εθνική οδό Χανίων- Κισσάμου, στο Καλαμάκι, στην περίφημη κακιά στροφή παραμένει η ίδια και απαράλλακτη, δηλαδή χωρίς καμία παρέμβαση από τους αρμόδιους.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία μεγάλη καθώς όλοι γνωρίζουν πως η κίνηση στην συγκεκριμένη οδό από εδώ και στο εξής θα είναι πολύ μεγάλη.

Προφανώς πάντως το αυτί των αρμοδίων δεν ιδρώνει, καθώς δεν φαίνεται να συμμερίζονται την ίδια ανησυχία του απλού πολίτη.Η Περιφέρεια Κρήτης που έχει και την ευθύνη της συντήρησης του Εθνικού οδικού δικτύου για την ώρα στο μόνο το οποίο αρκείται είναι η τοποθέτηση ειδικών προειδοποιητικών πινακίδων και ο «Θεός βοηθός»!

Αναγνώστης του zarpanews.gr σχολιάζει την κατάσταση:

«Εδώ και 4 μήνες περίπου ο δρόμος στη κακιά στροφή έχει ένα νέο αξεσουάρ…. πινακίδες για να μη πηγαίνουν τα οχήματα ως την άκρη του δρόμου. Οι καθημερινά διερχόμενοι οδηγοί εικάζουν οτι υπάρχει φόβος για υποχώρηση του οδοστρώματος λογω της διάβρωσης από τη θάλασσα και έτσι προφυλάσσουν (!;) οι αρχές από κάποιο ατύχημα.

Οι πινακίδες εκτείνονται για 250 μέτρα.

Επιπλέον υπάρχουν και νέες πινακίδες που προσδιορίζουν το όριο ταχύτητας στα 30!!!!

Οι πινακίδες ήρθαν για να μείνουν;;

Θα γίνει κάποια επισκευή;

Το καλοκαίρι με την αυξημένη κίνηση έτσι θα εξακολουθήσει να είναι;»

Τις ίδιες απορροίες έχουμε κι εμείς…

Θα μας διαφωτίσει κάποιος αρμόδιος;»

zarpanews.gr

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ