Σάρωσαν οι Χανιώτες σεφ! Δύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους | Photos

Έντονο άρωμα Κρήτης είχαν τα φετινά βραβεία των «Χρυσών Σκούφων», καθώς βραβεύτηκαν τόσο Κρητικά εστιατόρια όσο και Κρητικοί σεφ και κυρίως σεφ από τα Χανιά.

Πέρα από τον Νίκο Σκαμνάκη, τον σεφ του εστιατορίου Matsuhisa Mykonos, που απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Χρυσό Σκούφο με βαθμολογία 15/20, άλλοι δύο Χανιώτες ο Νικόλας Σταυρακάκης και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, διακρίθηκαν και κατέκτησαν το «Βραβείο ελληνικής κουζίνας 2017», για τα εστιατόρια που εργάζονται.

Και οι δύο έχουν καταγωγή από τα Χανιά με τον Νικόλαο Σταυρακάκη να εκπροσωπεί το εστιατόριο «Elia’s Restaurant» με έδρα την Σκιάθο και βαθμολογία 14.5/20 και τον Γιώργο Στυλιανουδάκη να εργάζεται για το «Kenshō Restaurant» με έδρα την Μύκονο και βαθμολογία 14.5/20.

Ο Νικόλας Σταυρακάκης

Stavrakakis-Nikolas-12-1024x983 slide-01

slide-05

slide-04

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης
stilianoudakis thumbs_kensho-mykonos-hotel-restaurant-2mykonos-hotel-restaurant-05

mykonos-hotel-restaurant-06

kensho-restaurant-mykonos-01

zarpanews.gr

loading...