Η παραλία των Χανίων που προτιμούν οι γυμνιστές | Photos

Ένας ακόμα πολύτιμος θησαυρός των Χανίων περιμένει να τον εξερευνήσεις! Τιρκουάζ νερά και άκρως δροσερή ατµόσφαιρα σε περιµένει στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού.2

Πρόκειται για το μαγευτικό Κεδρόδασος, μια απείραχτη παραλία, στο μεγαλύτερο μέρος της βραχώδης, που -όμως- διαθέτει και κάποια σημεία άμμου. Περιβάλλεται από ένα πανέμορφο δάσος από κέδρους που τα καλοκαίρια φιλοξενεί κατασκηνωτές και γυμνιστές που θέλουν να εναρμονιστούν με την φύση.
1Τριγύρω πανάρχαιοι κορμοί και κλαδιά που μοιάζουν νεκρά συνθέτουν ένα τοπίο απόκοσμο και συνάμα σαγηνευτικό.paralia-kedrodasos2Μάλιστα εδώ δεν θα χρειαστεί καν να φέρεις οµπρέλα, καθώς οι κέδροι προσφέρουν την απαραίτητη σκιά.sandy_beachΓια να βρεθείς εδώ θα οδηγήσεις προς τον Κίσσαµο και έπειτα προς Ελαφονήσι βάσει οδικών ενδείξεων (76 χλµ. ΝΔ των Χανίων). Εν συνεχεία, πριν πάρεις το δρόµο για το τελευταίο, στρίψε αριστερά. Ο δρόµος θα σε βγάλει σε µια πλατεία από όπου θα χρειαστεί να συνεχίσεις µε τα πόδια. Θα διανύσεις περίπου 500 μέτρα κατηφορικής κλίσης, σε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι μέχρι τη θάλασσα.

Πηγή: travelstyle.gr 

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ